Onze keurmerken

Brembo Expert

Het onderhoud van moderne auto' s, die veel geavanceerder en complexer zijn dan oudere voertuigen, vraagt steeds meer aandacht van de personen die in deze sector werkzaam zijn. Van de professional in een autowerkplaats wordt daarom een hoog niveau van vakbekwaamheid in onderhoudswerkzaamheden gevergd, hetgeen zich ook vertaalt in de mogelijkheid, de beste producten op de markt te kiezen.

 

Brembo biedt regelmatig technische trainingen aan voor de professionals die zijn aangesloten bij het Brembo Expert-netwerk. Zo zijn wij up-to-date qua kennis over nieuwe ontwikkelingen in de branche bijspijkeren en hun werk professioneelnauwgezet en vlot uitvoeren, met maximale aandacht voor de veiligheid.

Brembo Expert - Auto Vlassak in Budel

Autobandenpartner

Op zoek naar een betrouwbaar en vertrouwd adres voor nieuwe banden of om uw bandenservice uit te laten voeren? Dan bent u bij een Autobandenpartner aan het juiste adres. Waarom Autobandenpartner? Autobandenpartner staat voor 3 jaar no-nonsense garantie

Autobandenpartner - Auto Vlassak in Budel

MPM Olie specialist

Voordelen voor u als oliespecialist:

  •  Altijd de nieuwste informatie en kennis voor het juiste advies aan uw klant.
  •  Altijd de juiste soorten oliën en vloeistoffen voor alle soorten auto’s.
  •  Altijd oliën en vloeistoffen met de goedkeuring van de autofabrikant.
  •  Altijd directe beschikbaarheid door onze leverancier.
MPM oliespecialist - Auto Vlassak in Budel

Monroe Safety expert

Monroe Safety Expert is een programma waardoor u zich als autobedrijf kunt specialiseren op het gebied van schokdempertechniek.

Monroe safety expert - Auto Vlassak in Budel

Qualified Diesel specialist

Uw auto met een dieselmotor werkt anders dan een auto met benzinemotor. Het onderhoud aan uw dieselauto vraagt daarom om eigen onderdelen en vakkennis. De Qualified Diesel Specialist. De Qualified Diesel Specialist is gespecialiseerd in onderhoud, diagnose en reparatie aan uw dieselauto. Een vakman met alle kennis in huis om uw diesel in optimale conditie te houden.

qualified diesel specialist - Auto Vlassak in Budel

Turbo's Hoet Partner

Het vervangen van een turbo is geen dagelijkse kost. Het is een klus waarbij er het nodige mis kan gaan. In 95 procent van de gevallen is de defecte turbo niet de oorzaak, maar een gevolgschade van een probleem elders. Met Turbo’s Hoet hebben wij de kennis van de grootste turbospecialist in Europa binnen handbereik.

Turbo partner
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen