Bosch car service Auto Vlassak in Budel

Over ons

Bosch Car Service Auto Vlassak is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Bosch Car Service Auto Vlassak

 

Sinds de jaren 80 is Bosch Car Service Auto Vlassak gevestigd in Budel op Burgemeester van Houtstraat 27. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

 

Auto Vlassak uit Budel startte in de jaren 80 als gespecialiseerde garage voor de Volkswagen groep maar is inmiddels aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, hierdoor kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Bosch Car Service Auto Vlassak op een rijtje

 

  • Snel en betaalbaar
  • Merkonafhankelijk
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties
  • Pechhulp van Bosch

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Burgemeester van Houtstraat 27 in Budel. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen